Omena-luumupossu

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

0.2 kg
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
1 kg
sipulikuutio, pakaste
10 kg
vesi
0.85 kg
KNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L
5 kg
Saarioinen Sian suikaloitu E-lajitelma, kypsä
2 kg
omenakuutio, pakaste
2 kg
Saarioinen Luumusose
0.1 kg
Maizena Tumma Pikasuuruste 1 kg
persilja

Valmistusohje

1. Kuullota sipulit. Lisää vesi ja kastikeainekset. Kuumenna kiehuvaksi. 2. Lisää kypsät esikuumennetut lihasuikaleet, omenakuutiot ja luumusose. Anna padan kiehua hetki. Suurusta halutessasi Tummalla Pikasuurusteella. 3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta