Meksikolainen jauhelihakeitto
Raaka-aineet
-
15 kgvesi
-
0.5 kgKNORR Kanakeittopohja 0,9 kg/20 L
-
1.5 kgKNORR Pronto, maustettu tomaattisurvos 2 kg
-
Sydänmerkki-tuote0.12 kg
-
0.02 kgpaprika, jauhettu
-
0.4 kgKNORR Sunshine Chili 1 L
-
3 kgperuna, kypsä, kuutio
-
2.5 kgmaissi, pakaste
-
4 kgjauheliha nauta, kypsä, rasvaa max 8%, suolaa 0,8 (esim. HK Ruokatalo)
-
2 kgpapu pala vihreä, pakaste
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sekoita keittopohja-ainekset kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää tomaattisurvos ja mausta keitto. Lisää kypsä jauheliha, perunat, maissit ja pavut. Hauduta kypsäksi.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g