Kinkku-lounassalaatti

HKScan Finland Oy



Raaka-aineet

8 kg
HK Pizza- tai palvikinkkusuikaleita
1.5 kg
riisi-kauraseosta (raakapaino)
2.7 kg
vettä
0.05 kg
rypsiöljyä
1.8 kg
vihreitä oliiveja
2 kg
punasipulia
3 kg
keltaista paprikaa
5 kg
vihersalaattia
4 kg
kermaviiliä
0.2 kg
omenaviinietikkaa
0.1 kg
sokeria
1.15 kg
sinappia
piparjuurta
mustapippurirouhetta
ruohosipulia

Valmistusohje

Laita riisi-kauraseos, vesi ja rypsiöljy GN 1/1 -vuokaan. Kypsennä höyrytoiminnolla 25 minuuttia. Yhdistä kaikki kastikeainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä. Viipaloi oliivit ja suikaloi punasipulit sekä paprikat. Sekoita kinkkusuikaleet, riisi-kauraseos, oliivit, punasipulit ja paprikat sekä salaatinkastike keskenään. Asettele vihersalaatti laakealle vadille tai kirkkaaseen Gn -vuokaan ja lisää päälle kinkkusalaatti. Anna maustua hetki kylmässä. Voit myös yhdistää kaikki salaattiainekset keskenään ja tarjota kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta