Keväinen lohikeitto

Unilever Finland Oy



Ainekset

17 kg
vesi
4 kg
peruna, kuorittu
1.3 kg
KNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 l
4 kg
isot juureskuutiot, pakaste
Sydänmerkki-tuote
0.05 kg
0.006 kg
curry, suolaton
0.05 kg
sitruunainen kalamauste, suolaton
0.1 kg
Saarioinen Sitruunamehu
5 kg
kirjolohikuutio, pakaste
Sydänmerkki-tuote
1 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L ???
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuumenna suurin osa vedestä kiehuvaksi. Lisää perunalohkot ja anna kiehua lähes kypsäksi.

2. Sekoita keittoaines lopun veden joukkoon ja lisää keittoon. Lisää juureskuutiot ja mausteet. Anna kiehua hetki.

3. Lisää kalakuutiot ja Becel Ruoka. Hauduta kypsäksi.

Vinkki: Keiton mausteeksi sopii myös valkosipuli.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta