Kaali-jauhelihavuoka

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

0.15 kg
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
5 kg
valkokaali
2 kg
purjoviipale, pakaste
2.5 kg
ohrasuurimo rikottu
3.1 kg
naudan jauheliha, kypsä
0.75 kg
siirappi
10.5 kg
vesi
Sydänmerkki-tuote
4.5 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
1.25 kg
KNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuullota suikaloitu kaali ja purjot. 2. Mittaa GN-vuokiin rikotut ohrasuurimot, kypsä jauheliha ja kaali-sipuliseos. Sekoita ja valuta pinnalle siirappia (100 annoksen ohjeesta tulee 6 kpl 1/1 ja 1 kpl 1/2 65 mm GN-vuokaa). 3. Sekoita vesi, Becel Ruoka ja keittoainekset. Kaada seos vuokiin. Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla 160°C:ssa noin 1 tunti. 4. Tarjoa puolukkahillon kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta