Tofu-hapankaalipannu
Tofu-hapankaalipannu on kuin pyttipannua uunissa paistettuna. Kirpeä hapankaali antaa miedoille kikherneille, tofulle ja perunalle jännittävää kirpeyttä. Ja mikä parasta, tofu-hapankaalipannu valmistuu nopeasti ja vähällä vaivalla.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 kgjauhoisia perunoita
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
1 tlsuolaa
-
1 tlcurrya
-
1 tlk(n.230g)kikherneitä
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
300 gmaustettua tofua
-
300 ghapankaalia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Pese perunat ja pilko niistä veneenmuotoisia lohkoja. Laita lohkot uunipelille leivinpaperin päälle ja kaada niiden päälle öljy, suola ja curry. Kääntele perunalohkoja kunnes mausteita on tasaisesti jokaisessa. Kypsennä perunalohkoja noin 15 minuuttia 200 asteessa eli kunnes ne ovat puolikypsiä.
2. Lisää pellille kikherneet ja pilkotut valkosipulinkynnet ja tofu. Peitä lainekset hapankaalilla ja laita pelti 200 ˚C uuniin vielä 15-20 minuutiksi eli kunnes perunat ovat kypsiä.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g