Marinoidut vihreät pavut
Yrttinen sinappimarinadi maustaa vihreät pavut herkulliseksi lisäkkeeksi. Valmista alle vartissa!
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gvihreitä papuja
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote¾ dlöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlsitruunanmehua
-
Sydänmerkki-tuote2 rkl(kokojyvä)sinappia
-
1 tlhunajaa
-
1 tlrakuunaa
-
1 mmsuolaa
- Koristeeksi
-
¾ dlkokonaisia manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Huuhdo pavut ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 8 – 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Jäähdytä pavut kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
2. Lämmitä öljy pienessä kattilassa ja sekoita mukaan marinadin muut ainekset.
3. Kääntele pavut kastikkeen joukkoon ja siirrä tarjoiluastiaan. Rouhi päälle mantelit ja tarjoa heti.
Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g