Mandariinipossu
Raikas mandariini sopii hyvin possunlihan mausteeksi. Hauduta herkullinen pata liedellä tai uunissa.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gporsaanlihaa
-
Sydänmerkki-tuote2isoa sipulia
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote200 gporkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 tlk (175 g)mandariinia säilykkeenä
-
7 dlvettä
-
1 rklsitruunan mehua tai etikkaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g