G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kesäkurpitsa-fenkolikeitto

G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläiseksi sopaksi



Raaka-aineet

800 g
kesäkurpitsaa
500 g
salaattifenkolia
150 g
purjoa
1
valkosipulin kynsi
6 dl
vettä
1 ½ tl
timjamia
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
200 g
sulatejuustoa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Hienonna sipulit.
2. Lisää kasvikset ja mausteet kiehuvaan veteen ja keitä 15-20 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää lopuksi sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.

Vinkki

Saat vahvemmanmakuisen keiton, kun korvaat kesäkurpitsan fenkolilla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
43 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Kuva: Kustannusosakeyhtiö Avain
Kuva: Kustannusosakeyhtiö Avain
Kuva: Kustannusosakeyhtiö Avain
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
43 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g