Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

800 g
kesäkurpitsaa
500 g
salaattifenkolia
150 g
purjoa
1
valkosipulin kynsi
1,2 l
vettä
1 ½ tl
timjamia
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
200 g
sulatejuustoa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Kesäkurpitsa-fenkolikeitto

Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.

Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
800 g
kesäkurpitsaa
500 g
salaattifenkolia
150 g
purjoa
1
valkosipulin kynsi
1,2 l
vettä
1 ½ tl
timjamia
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
200 g
sulatejuustoa

Valmistusohje

1.
Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2.
Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.

Vinkki

  • Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
  • Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g