Punainen chorizopasta

Snellmanin Lihajalostus Oy



Ainekset

Kastike
0.2 kg
Suippoparikaa
0.2 kg
Iso sipuli
0.03 kg
Kokonainen valkosipuli
0.3 kg
Tomaattia
0.003 kg
Punainen chili
0.015 kg
Punaviinietikkaa
0.0015 kg
Suolaa
0.23 kg
Snellman All Natural Chorizo -makkaraa
Lisäkepasta
0.28 kg
Täysjyväpastaa
2 kg
Vettä
0.006 kg
Suolaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenkodat. Halkaise tomaatit. Kuori ja leikkaa sipuli muutamaan osaan. Asettele kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille leikkuupinta alaspäin. Leikkaa valkosipulista hattu ja lisää pellille. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kastikkeeseen hieman potkua. Paahda uunissa noin 20–30 min tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja saaneet hiukan väriä.
  2. Lisää pehmenneet kasvikset tehosekoittimeen. Purista joukkoon kypsät valkosipulinkynnet. Surauta sileäksi kastikkeeksi. Kaada kastike korkeareunaiseen paistinpannuun ja lisää joukkoon punaviinietikka ja suola. Anna kiehahtaa. 
  3. Leikkaa chorizomakkarat viipaleiksi. Paista pannulla kullanruskeiksi ja lisää kastikkeen sekaan. Tarjoile täysjyväpastan ja halutessasi tuoreen persiljan kera. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Kuitua
2.3 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Snellmanin Lihajalostus Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Snellmanin Lihajalostus Oy:lta