Piparjuurisilakat

Valio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1.5 kg
0.006 kg
suolaa (esim. jodioitu ruokasuola)
0.001 kg
jauhettua valkopippuria (esim. Santa Maria)
0.025 kg
Valio hienonnettua tilliä
Sydänmerkki-tuote
0.75 kg
0.03 kg
piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa (esim. Felix Abba)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Sulata ja valuta silakkafileet. Leikkaa selkäevät halutessasi pois. Puolita isot silakat keskeltä. Levitä voipaperille nahkapuoli alaspäin ja ripottele mausteet pinnalle. Rullaa ja lado GN 1/2-65 -astiaan. Mausta ruoka 13% piparjuuri- tai wasabitahnalla ja kaada astiaan. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa lämpimänä perunasoseen kanssa. VINKKI Piparjuurisilakat sopivat tarjottavaksi myös kylmänä alkuruokana.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
10.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta