Mustaherukkainen uunilohi

Valio Oy



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
0.7 kg
0.3 kg
Valio FS sipulikuutioita
0.03 kg
tuoretta tilliä
0.003 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
2 kg
Valio kirjolohifilee annospaloja
0.4 kg
Valio mustaherukoita
sitruunalohkoja koristeluun
Sydänmerkki-tuote
2 kg
2 kg
Valio perunasoseainesta
1 kg
Valio FS pinaattia
0.02 kg
suolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Kiehauta ruokakerma sipulin ja tillinvarsien kanssa kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää suolaa tarvittaessa.
  2. Levitä jäiset lohifileepalat voideltuun 1/1 GN-vuokaan, kaada kermakastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mustaherukat.
  3. Paista 175 °C uunissa n. 15 min. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunalohkoilla.
  4. Kuumenna maitojuoma kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.
  5. Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi. Tarjoile uunilohen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta