selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Mustaherukkainen uunilohi

Mustaherukkainen uunilohi

Valio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
0.7 kg
0.3 kg
Valio FS sipulikuutioita
0.03 kg
tuoretta tilliä
0.003 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
2 kg
Valio kirjolohifilee annospaloja
0.4 kg
Valio mustaherukoita
sitruunalohkoja koristeluun
Sydänmerkki-tuote
2 kg
2 kg
Valio perunasoseainesta
1 kg
Valio FS pinaattia
0.02 kg
suolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Kiehauta ruokakerma sipulin ja tillinvarsien kanssa kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää suolaa tarvittaessa. Levitä jäiset lohifileepalat voideltuun 1/1 GN-vuokaan, kaada kermakastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mustaherukat. Paista 175 °C uunissa n. 15 min. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunalohkoilla. Kuumenna maitojuoma kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi. Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi. Tarjoile uunilohen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta