Lihakeitto
Ainekset
-
14 kgVesi
-
5 kgNaudan lapa luuton
-
4.3 kgPeruna lohko
-
2.2 kgPorkkana lohko
-
1.2 kgLanttu lohko
-
0.65 kgsipuli lohko
-
0.6 kgPalsternakka lohko
-
0.148 kgMerisuola
-
0.08 kgLihaliemi vähäsuolainen
-
0.025 kgMaustepippuri
-
0.01 kgLaakerinlehti
-
0.05 kgLehtipersilja
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan vesi ja naudanliha. Keitä lihoja noin 2 tuntia, kunnes lihapalat ovat mureita. Kuori keittämisen aikana pinnalle syntynyttä vaahtoa pois reikäkauhalla.
- Lisää sekaan loput aineet persiljaa lukuun ottamatta. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin puolen tunnin ajan.
- Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
0.8 g
Suolaa
0.9 g
![Lihakeitto](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Lihakeitto-ateria-kilta.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676638&s=6c8d499e57cdb49452c211f9ae3e6d4c)