Laventelilohi
Ainekset
-
6 kgKirjolohifilee annospala
-
0.067 kgMerisuola
-
1.8 kgKermaviili kevyt laktoositon
-
1.5 kgPunasipuli viipale
-
0.03 kgLaventeli kuivattu
-
0.03 kgSitruunan kuori
-
0.03 kgMustapippurirouhe
-
0.02 kgRypsiöljy
Kuorrutus
Voiteluun
Valmistusohje
- Valmista kuorrute sekoittamalla ainekset. Anna kuorrutteen maustua yön yli jos mahdollista.
- Asettele kalat voideltuihin gn-astioihin ja suolaa kalat. Levitä kermaviilikuorrute kalojen päälle.
- Paista kalat uunissa 140 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Kuitua
0.1 g
Suolaa
0.8 g
![Laventelilohi](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Laventelilohi-kilta.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676521&s=9bb75ff229ac5b9023bd92a3a4b1c7d4)