Kukkakaaliwingsit

Sydänmerkki



Raaka-aineet

5.5 kg
Kukkakaalinuppu
Kuorrutus
1.6 kg
vesi
0.4 kg
Vehnäjauho
0.55 kg
Paprikajauhe
0.015 kg
Merisuola
Viimeistelyyn
0.135 kg
Chilikastike
0.135 kg
Rypsiöljy

Valmistusohje

1. Irrottele kukkakaalin nuput tai käytä valmiita.
2. Valmista taikinakuorrute, kaada kulhoon vesi, jauhot ja kuivamausteet. Sekoita hyvin ja anna turvota noin 10 minuuttia.
3. Valele kukkakaalit taikinaseoksessa ja asettele gn-vuokaan. Paahda 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. 
4. Sekoita öljy ja chilikastike. Voitele kukkakaalit chiliöljyllä ja paahda vielä 10 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi dippikastikkeen kera tai aterian lisukkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
2.3 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta