Kasvislaatikko raejuustolla

Valio Oy



Raaka-aineet

1.25 kg
Valio perunasuikaleita
0.8 kg
Valio vihannessuikaleita
0.8 kg
Valio kesäkurpitsasuikaleita
0.01 kg
suolaa
0.03 kg
Valio hienonnettua ruohosipulia
KASTIKE
1 kg
Valio kevytkermaa laktoositon
0.2 kg
munia
0.002 kg
muskottia
0.003 kg
valkopippuria
KUORRUTUS
0.06 kg
hapankorppuja
LISÄKSI
0.6 kg
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Mittaa peruna- ja kasvissuikaleet voideltuun GN 1/1 65 -astiaan. Sekoita joukkoon suola ja ruohosipuli. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada kasvisten joukkoon. Murenna hapankorput pieniksi paloiksi. Levitä muroseos tasaisesti laatikon pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min. Tarjoa raejuuston kanssa.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta