Kasvis-halloumpihvi
Ainekset
-
1.85 kgKesäkurpitsaraaste
-
1150 kgPeruna raaste
-
1 kgHalloum juusto
-
0.4 kgSipuli hienonnettu
-
0.06 kgRypsiöljy
-
0.02 kgMustapippurirouhe
-
0.96 kgKananmuna
-
0.625 kgPaprika kuutio
-
0.4 kgGluteeniton jauhoseos
-
0.08 kgValkosipulimurska
-
0.08 kgInkivääriraaste
-
0.018 kgMerisuola
-
0.06 kgRypsiöljy
Paistamiseen
Valmistusohje
- Purista kesäkurpitsa- ja perunaraasteesta vettä pois.
- Raasta halloumjuusto
- Paista hienonnettu sipuli pienessä määrässä öljyä pehmeäksi muutaman minuutin ajan.
- Yhdistä kaikki aineet keskenään ja muotoile pihveiksi.
- Paista pihvit molemmin puolin kullanruskeiksi rypsiöljyssä.
- Kypsennä loppuun uunissa 150 asteessa 10 minuutin ajan paistotoiminnolla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.9 g
![Kasvis-halloumpihvi](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Kasvis-halloumpihvi-kilta.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676201&s=6a9f1e95cd359b199be32ddc61ad024b)