Karjalanpaisti
Ainekset
-
3 kgAtria karjalanpaisti sous vide
-
1 kgsipuli lohko
-
1 kgPorkkana lohko
-
1 kgLanttu lohko
-
0.045 kgMerisuola
-
0.02 kgMaustepippuri
-
0.015 kgLaakerinlehti
-
2 kgVesi
-
0.05 kgLehtipersilja
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Yhdistä ainekset vettä ja persiljaa lukuunottamatta gn-astiaan.
- Keitä vesi ja kaada vuokaan. Kypsennä noin puolen tunnin ajan 170 asteessa, jotta juurekset kypsyvät.
- Leikkaa lehtipersilja hienoksi silpuksi. Viimeistele karjalanpaisti persiljalla. Tarjoa paistin kanssa esimerkiksi keitettyjä perunoita.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Kuitua
0.9 g
Suolaa
0.8 g
![Karjalanpaisti](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Karjalanpaisti-ateria-kilta.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676173&s=bfcefaaa60b5158a0fbe3c2533ba8486)