G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Fenkolipaistos

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raikas, aniksenmakuinen salaattifenkoli on mitä parhain kalakaveri.



Raaka-aineet

400 g
salaattifenkolia
½ rkl
öljyä
½
sitruunan kuori
2 rkl
sitruunan mehua
1/6 tl
suolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Poista fenkolista kuivat päät ja halkaise vihannes. Poista puumainen ydin. Säästä muutama tillimäinen tupsu.
2. Leikkaa fenkoli ohuen ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleita 10-15 minuuttia öljyssä, kunnes ne pehmenevät.
3. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori ja lisää ne pannulle. Hienonna joukkoon muutama fenkolitupsu. Mausta ripauksella suolaa.

Vinkki

Fenkolipaistos sopii erinomaisesti ruiskuorisen lohen kaveriksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki / Laura Riihelä
Sydänmerkki / Laura Riihelä
Sydänmerkki / Laura Riihelä
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g