Porsaan pikkupaistia yrtti-tomaattikastikkeessa
Ainekset
-
2 kgSnellman porsaan pikkupaisti n. 2 kg, sous vide
-
0.03 kgRypsiöljy
-
0.05 kgValkosipuliruohe (IceCool)
-
1.5 kgTomaattimurska
-
0.03 kgTomaattipyree
-
0.012 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.012 kgSokeri
-
0.012 kgBasilika
-
0.007 kgSuola
-
0.007 kgTimjami
-
0.01 kgOregano
-
0.5 kgSuikalevihannes (IceCool)
-
0.085 kgOliiviöljy
Valmistusohje
Yrtti-tomaattikastike ja pikkupaisti
Lisäkeriisin valmistus:
- Ota lihojen kypsennysneste talteen. Leikkaa pikkupaistit 3-4 osaan.
- Kuullota sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, lihan kypsennysneste, maizena sekä mausteet. Hauduta 20 minuuttia.
- Lisää viipaloitu liha ja suikalevihannekset. Kiehauta ja lisää lopuksi oliiviöljy.
Lisäkeriisin valmistus:
- Esilämmitä uuni höyryllä. Laita riisi ja vesi GN-vuokaan. Keitä höyryssä n. 35 min ja anna riisin vetäytyä kannen alla n. 15 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.8 g
![Porsaan pikkupaistia yrtti-tomaattikastikkeessa](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Sydanyst_Pikkupaisti_yrt_tomkast_1_2023-02-02-000015_xekw.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1675296015&s=0d568f72b8050085d3e811a6b87e54be)