Naudanliha-pestopasta

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.9 kg
kasvissekoitus, isot kasvissuikaleet, Apetit
0.3 kg
punasipuliviipale, tuore
1 kg
Atria 2kg Nauta E suikale Sous Vide
0.6 kg
Kolmen värin simpukkamakaroni, Torino
0.05 kg
Tumma pikasuuruste, Maizena
0.001 kg
mustapippurirouhe
0.001 kg
rosepippuri, kokonainen
0.01 kg
suola
0.01 kg
sinappi
0.6 kg
kasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
0.07 kg
vihreä pestokastike (suolaa max 3%)
0.02 kg
tomaattipyree
0.01 kg
valkosipulimurska
1.5 kg
vesi

Valmistusohje

1. Voitele 1/1-65 GN-vuoka. Laita vuokaan kasvikset, makaroni ja lihasuikaleet. 2. Sekoita lopuista raaka-aineista keskenään liemi. Kaada lientä 2,27 kg / vuoka. 3. Sekoita raaka-aineet hyvin keskenään. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 45 minuuttia. Sekoita kypsennyksen aikana. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa naudanliha-pestopastan lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia ja vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta