Kauramakaroni
Annoksia
Annoskoko 130g
Saanto
3.9 kg
Valmistuhävikki 0.8%
Ainekset
-
1.35 kgkauramakaroni
-
0.025 kgrypsiöljy
-
0.005 kgsuola
-
2.55 kgvesi
Valmistusohje
- Mittaa raaka kauramakaroni (1,35 kg), öljy (0,025 kg) ja suola (0,005 kg) GN 1/1-65mm -vuokaan. Esikuumenna yhdistelmäuuni höyrytoiminnolla 100 asteeseen
- Lisää kylmä vesi (2,55l/GN) juuri ennen uuniin vientiä.Höyrykeitä ilman kantta 8 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita. Anna vetäytyä lämpöhauteessa 5-10 minuuttia ennen tarjoilua
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.1 g
![Kauramakaroni](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/kauramakaroni-atria_191113_061817.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676360&s=d17c1abe52b0eed0295c91bb69b43cf0)