Kauramakaroni

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

1.35 kg
kauramakaroni
0.025 kg
rypsiöljy
0.005 kg
suola
2.55 kg
vesi

Valmistusohje

Mittaa raaka kauramakaroni (1,35 kg), öljy (0,025 kg) ja suola (0,005 kg) GN 1/1-65mm -vuokaan. Esikuumenna yhdistelmäuuni höyrytoiminnolla 100 asteeseen Lisää kylmä vesi (2,55l/GN) juuri ennen uuniin vientiä.Höyrykeitä ilman kantta 8 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita. Anna vetäytyä lämpöhauteessa 5-10 minuuttia ennen tarjoilua

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta