Herttuan broileri-kasviskastike
Annoksia
Annoskoko 145g
Saanto
4.4 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
0.7 kgAtria 6x1l Punaviinikastike
-
0.002 kgpippurisekoitus
-
0.015 kgVälimeren yrttisekoitus
-
1.2 kgkasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
-
1.2 kgPuutarhurin kasvissekoitus, Apetit
-
1.8 kgAtria 2kg Broilerin fileesuikale Sous Vide
Valmistusohje
1. Sekoita punaviinikastike ja mausteet keskenään liemeksi.
2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita siihen kasvissekoitus ja broilerin fileesuikaleet.
3. Lisää vuokaan liemi ja sekoita kevyesti. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa kastikkeen lisäkkeenä täysjyväriisilisäkettä, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita siihen kasvissekoitus ja broilerin fileesuikaleet.
3. Lisää vuokaan liemi ja sekoita kevyesti. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa kastikkeen lisäkkeenä täysjyväriisilisäkettä, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Suolaa
0.8 g
![Herttuan broileri-kasviskastike](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Herttuan-broileri-kasviskastike_191113_061819.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676448&s=8034ce3e8004e1ad7299679584a249fa)