Herttuan broileri-kasviskastike

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.7 kg
Atria 6x1l Punaviinikastike
0.002 kg
pippurisekoitus
0.015 kg
Välimeren yrttisekoitus
1.2 kg
kasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
1.2 kg
Puutarhurin kasvissekoitus, Apetit
1.8 kg
Atria 2kg Broilerin fileesuikale Sous Vide

Valmistusohje

1. Sekoita punaviinikastike ja mausteet keskenään liemeksi. 2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita siihen kasvissekoitus ja broilerin fileesuikaleet. 3. Lisää vuokaan liemi ja sekoita kevyesti. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa täysjyväriisin kanssa. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa kastikkeen lisäkkeenä täysjyväriisilisäkettä, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta