Hedelmäinen härkäruukku

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.4 kg
persikkakuutio, säilyke
0.6 kg
ananaspala omassa liemessä, säilyke
3 kg
Atria n 2 kg Härkäruukku Sous Vide
0.002 kg
mustapippurirouhe
0.4 kg
kasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
0.3 kg
vesi
0.11 kg
makea chilikastike

Valmistusohje

1. Voitele 1/1-65 GN-vuoka vuokaspraylla. Valuta säilykkeiden nesteet pois. 2. Lisää vuokaan härkäruukku sekä persikka- ja ananaskuutiot. Sekoita loput aineet liemeksi ja lisää liemi. 3. Sekoita ainekset ja paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 20 minuuttia. Sekoita kerran paiston aikana. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa hedelmäisen härkäruukun lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja parsakaalia, raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.5 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta