Kypsennysohje: Kypsennä uunissa, pannulla tai grillissä kunnes sisälämpötila on +75 °C. Tillagning: Stek i ugn, stekpanna eller grill tills innertemperaturen är +75°C. Säilytys/Förvaring: +4 ºC (max. +6 ºC)
Ainesosaluettelo
Ainesosat: broilerinfilee (alkuperä Suomi) Ingredienser: kycklingfilé (ursprung Finland)
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
99 kcal
Rasvaa
1.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.1 g
![Menu Kanan rintafilee n. 4 kg](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Menu-kanan_rintafilee.jpg?w=360&auto=compress%2Cformat&fit=crop&dm=1705277206&s=175c488edfce0dadf4fa3cf5f52a16de)