Sieniratatouille



Raaka-aineet

3 kg
herkkusieni, kuutio, tuore
1 kg
osterivinokas, kuutio, tuore
2 kg
sipuli, kuutio, tuore
1 kg
paprika, punainen, kuutio, tuore
1 kg
paprika, vihreä, kuutio, tuore
3 kg
kesäkurpitsa, kuutio, tuore
0.2 kg
rypsiöljy
1 kg
vesi
0.08 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.2 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
1.2 kg
tomaattimurska
0.4 kg
chilikastike, sweet (esim. Uncle Ben´s Sweet Thai Chili)
0.1 kg
sokeri
0.015 kg
mustapippuri, rouhe
0.2 kg
omenaviinietikka
1 kg
aurinkokuivattu tomaatti, ilman öljyä (rasvaa 4,3 %, suolaa 3,8 %)

Valmistusohje

1. Puhdista sienet, huuhtele kesäkurpitsa ja paprika. Paloittele sienet kuutioiksi. Paloittele sipuli, paprika ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Freesaa kasvikset öljyssä. 2. Lisää vesi, valkosipuli, kasvisliemijauhe, tomaattimurska, chilikastike, sokeri ja mustapippuri. 3. Hauduta kasvikset "al dente". 4. Lisää omenaviinietikka ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuumenna. Tarkista maku. Vinkki! Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita tai runsaskuituista pastaa/riisiä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen