Sieni-juustokeitto



Raaka-aineet

9 kg
herkkusieni tai osterivinokas, kuutio, tuore
4 kg
sipuli, kuutio, pakaste
0.4 kg
rypsiöljy
1.5 kg
sulatejuusto, maustamaton 9 %
1 kg
vesi
1 kg
vehnäjauho, puolikarkea
1 kg
vesi
11 kg
vesi
2 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
0.02 kg
valkopippuri, jauhe
0.04 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.2 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
0.02 kg
suola
0.3 kg
persilja, pilkottu, tuore

Valmistusohje

1. Kuutioi sienet pieniksi kuutioiksi. Freesaa sienet ja sipuli öljyssä padassa. 2. Sulata sulatejuusto vedessä. 3. Tee suurus vehnäjauhoista ja vedestä. 4. Lisää pataan sienten ja sipulin sekaan vesi, sulatettu sulatejuusto sekä suurus. Anna kiehua hetki. 5. Lisää kasvirasvasekoite, valkopippuri, valkosipuli, kasvisliemijauhe ja tarvittaessa suola. Tarkista maku. Kuumenna keitto. 6. Ripottele pinnalle koristeeksi persiljasilppua. Vinkki! Keiton lisäksi sopii tuore erikoisleipä, kuten chiapata, naanleipä tai focaccia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen