Sadonkorjuumureke ja herne-kurkkukastike

Annos: Mureketta 170 g ja kastiketta 85 g. 50 annosta, 2 kpl 1/1-65 GN, 25 annosta / vuoka TAI 3 pitkää vuokaleipävuokaa, 17 annosta / vuoka.



Raaka-aineet

1.5 kg
porkkana, suikale, tuore
1.5 kg
kesäkurpitsa, suikale, tuore
0.7 kg
sipuli, suikale, tuore
2.5 kg
peruna, suikale, kypsä
2 kg
ohrasuurimo, rikottu, kypsä
1 kg
kananmuna
0.2 kg
rypsiöljy
0.1 kg
maissitärkkelys
0.009 kg
timjami, kuivattu
0.02 kg
persilja, pilkottu, tuore
0.047 kg
suola
2.5 kg
jogurtti, luonnon, maustamaton, vähälakt., 2,5 %
1 kg
kurkku, suikale, tuore
0.7 kg
herne, pakaste
0.025 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.02 kg
minttu, pilkottu, tuore
0.02 kg
suola
0.02 kg
sokeri

Valmistusohje

1. Sekoita yleiskoneessa kasvissuikaleet, perunat ja ohrasuurimot. 2. Lisää kananmunat ja öljy. Sekoita. Lisää maissitärkkelys. Lisää mausteet ja tarkista maku. Lado massa GN-vuokaan tai vuokaleipävuokaan. 3. Kypsennä mureke 175 asteessa n. 45 minuuttia. Jäähdytä. 4. Leikkaa mureke annospaloiksi. Lämmitä palat uunissa. 5. Herne-kurkkukastike: Sekoita jogurtin joukkoon kurkku, sulatetut herneet, valkosipuli ja mausteet. Tarjoa erikseen murekkeen kastikkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen