Rosamundasoppa ja tomaatti-kinkkusattumat

Annos: keittoa 350 g ja 60 g tomaatti-kinkkulisäkettä.



Raaka-aineet

8 kg
vesi
0.13 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
5.5 kg
peruna, rosamunda, tuore
2 kg
purjosipuli, pala, tuore
0.005 kg
timjami, kuivattu
0.025 kg
suola
1.7 kg
hapankaali (suolaa 1,2 % )
1.5 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
0.02 kg
persilja, pilkottu, tuore
1.5 kg
tomaatti, lohko, tuore
1.5 kg
kinkku, suikale tai kuutio (rasvaa 3 %, suolaa 1,8 %)

Valmistusohje

1. Laita pataan vesi, kasvisliemijauhe, perunat ja purjo. Keitä kasvikset kypsiksi ja soseuta ne. Mausta keitto. 2. Lisää hapankaali ja kasvirasvasekoite. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla. 3. Tomaatti-kinkkusattumat: Lohko tomaatit. Lisää joukkoon kinkku. Tarjoa erikseen keiton lisäkkeenä. Muita lisäkevaihtoehtoja: kalakuutioita ja pinaattia porkkanakuutioita ja meetvurstisuikaleita raejuustoa ja marinoituja herkkusieniä etikkapunajuuria ja sipulia

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen