Punajuuripaistos



Raaka-aineet

1.5 kg
riisi-ruisseos, raaka
2.5 kg
vesi
0.034 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
3.5 kg
punajuuri, suikale, pakaste
2.5 kg
porkkana, suikale, pakaste
1 kg
sipuli, kuutio, pakaste
0.05 kg
yrttisekoitus, suolaton
0.02 kg
ruohosipuli, pilkottu, tuore
0.25 kg
rypsiöljy
0.24 kg
vehnäjauho
6 kg
maito, kevyt 1,5 %
1 kg
kananmunamassa (rasvaa 8,5 %, esim. ScanEgg Vakioitu munamassa)
0.005 kg
mustapippuri, rouhe
2 kg
juusto, sinihome, muru, 17 % (esim. Valio Aura 17%)

Valmistusohje

1. Keitä riisi kasvisliemijauheella maustetussa vedessä höyryssä noin 15 minuuttia. 2. Lisää kasvikset vuokaan riisin päälle ja sekoita mausteet joukkoon. 3. Kypsennä vehnäjauhoja öljyssä, lisää maito ja munamassa vähän jäähtyneeseen seokseen. Kuumenna kastiketta kunnes se sakenee hieman. Älä keitä. 4. Mausta mustapippurilla. 5. Lisää juusto kasvisten päälle ja kaada kastike viimeiseksi. Paista 165 asteessa n. 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen