Porkkanapannari

10 annosta (á 250 g), 2 kpl 1/1-45 GN, 5 annosta / vuoka.



Raaka-aineet

0.45 kg
vehnäjauho
0.01 kg
suola
0.003 kg
muskottipähkinä, jauhettu
1.5 kg
maito, kevyt 1,5 %
0.4 kg
kananmunamassa (rasvaa 8,5 %, esim. ScanEgg Vakioitu kananmunamassa)
0.3 kg
porkkana, raaste, tuore
0.025 kg
ruohosipuli, pilkottu, tuore
0.14 kg
juusto, raaste, 15 % (esim. Valio Polar 15 %)

Valmistusohje

1. Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon. 2. Lisää maito hyvin sekoittaen. 3. Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli. 4. Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle. 5. Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla. 6. Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen