Papu-fetajuustosalaatti



Raaka-aineet

0.15 kg
rypsiöljy
0.7 kg
sipuli, kuutio, tuore
3 kg
peruna, kuutio, kypsä
1 kg
papu, vaalea, keitetty
2 kg
papu, vihreä, pakaste
1 kg
paprika, kuutio (2x2 cm), tuore
0.6 kg
salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 % (esim. Kespro Menu Kevyt salaattijuusto kuutiona)
0.008 kg
timjami, kuivattu
0.008 kg
basilika, kuivattu

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy padassa. 2. Lisää sipuli ja peruna. Kuumenna hetki. 3. Lisää keitetyt pavut (raakapaino 0,4 kg; liota papuja yön yli, kaada liotusvesi pois ja keitä 45 min.). 4. Lisää vihreä papu, paprika ja salaattijuusto. Kuumenna. 5. Mausta

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen