Papu-fetajuustosalaatti
Raaka-aineet
-
0.15 kgrypsiöljy
-
0.7 kgsipuli, kuutio, tuore
-
3 kgperuna, kuutio, kypsä
-
1 kgpapu, vaalea, keitetty
-
2 kgpapu, vihreä, pakaste
-
1 kgpaprika, kuutio (2x2 cm), tuore
-
0.6 kgsalaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 % (esim. Kespro Menu Kevyt salaattijuusto kuutiona)
-
0.008 kgtimjami, kuivattu
-
0.008 kgbasilika, kuivattu
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy padassa.
2. Lisää sipuli ja peruna. Kuumenna hetki.
3. Lisää keitetyt pavut (raakapaino 0,4 kg; liota papuja yön yli, kaada liotusvesi pois ja keitä 45 min.).
4. Lisää vihreä papu, paprika ja salaattijuusto. Kuumenna.
5. Mausta
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.2 g
