Paistetut vegenuudelit



Raaka-aineet

0.2 kg
rypsiöljy
1.5 kg
paprika, mix, suikale, tuore
1.5 kg
kukkakaali, nuppu, tuore
1.5 kg
sipuli, lohko, tuore
1.5 kg
porkkana, suikale, tuore
1.5 kg
maissi, jyvä, pakaste
10 kg
munanuudeli, vedessä liotettu
0.08 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.02 kg
inkivääri, murska säilyke
0.005 kg
kirveli, kuivattu
0.005 kg
kurkuma, jauhe
0.03 kg
sokeri
0.5 kg
soijakastike (suolaa 14%, esim. Knorr Ketjap Manis Soijakastike)
0.6 kg
vesi
2 kg
munakokkeli, kylmä (rasvaa 8,5 %, esim. ScanEgg Heti Valmis munakokkeli)

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy pannussa. Lisää paprika, kukkakaali, sipuli ja porkkana. Kuullota hetki. 2. Lisää maissi. 3. Lisää nuudelit ja kuumenna seos. 4. Lisää mausteet, soija ja vesi. Kuumenna hetki. 5. Tarjoa kokkeli nuudeliannoksen päältä tai erikseen. Vinkki! Kuullota kasvikset padassa ja kypsennä hetki. Lisää liotetut nuudelit ja mausteet. Lado vuokiin ja lämmitä erissä miedolla lämmöllä uunissa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen