Nuppukaalicurry ja kesäkurpitsaraita

Annos: currya 230 g ja kukkakaaliraita 45 g.



Raaka-aineet

0.2 kg
rypsiöljy
0.01 kg
curry, jauhe
0.5 kg
omena, kuutio, pakaste
4 kg
kukkakaali, kukinto, tuore
2 kg
parsakaali, nuppu / lohko, tuore
1 kg
sipuli, viipale, tuore
2 kg
vesi
2 kg
kookosmaito, 18 %
0.06 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
0.13 kg
maissitärkkelys
0.05 kg
suola
0.1 kg
hunaja, juokseva
1.5 kg
jogurtti, luonnon, maustamaton, vähälakt., 2,5 %
0.7 kg
kesäkurpitsa, suikale, tuore
0.015 kg
korianteri, pilkottu, tuore
0.015 kg
suola
0.02 kg
hunaja, juokseva

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää curry, omena, kaali ja sipuli. Kuullota vihanneksia muutama minuutti. 2. Lisää vesi, kookosmaito ja kasvisliemijauhe. Kypsennä noin 10 minuuttia. 3. Suurusta kypsä kastike. Mausta höystö suolalla ja hunajalla. 4. Kesäkurpitsaraita: Sekoita jogurtin joukkoon kesäkurpitsa, korianteri ja mausteet. 5. Tarjoa curryn kanssa runsaskuituista riisiä ja kesäkurpitsaraitaa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen