Kukkakaali-perunapaistos



Raaka-aineet

10 kg
peruna, viipale, kypsä
5 kg
kukkakaali, pakaste
1 kg
purjosipuli, suikale, tuore
0.025 kg
persilja, kuivattu
0.01 kg
basilika, kuivattu
2 kg
kasvisrasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
1 kg
vesi
0.04 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr)
0.05 kg
suola
0.21 kg
maissitärkkelys

Valmistusohje

1. Laita perunat, kukkakaalit ja purjo vuokaan. 2. Sekoita persilja ja basilika joukkoon. Tasoita ruoan pinta mahdollisimman tasaiseksi. 3. Sekoita liemiaineet keskenään ja kaada liemi kasvisten päälle. 4. Paista 150 asteessa 15 minuuttia ja 165 asteessa 20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen