Kasvis-perunacurry

Annos: Curry 300 g ja jogurttikastike 40 g, 100 annosta 5 kpl 1/1-100 GN, 20 annosta / vuoka.



Raaka-aineet

1.5 kg
linssi, raaka
5 kg
porkkana, tuore
6.5 kg
peruna, tuore
3 kg
palsternakka, tuore
1.5 kg
selleri, tuore
2.5 kg
sipuli, tuore
5 kg
kesäkurpitsa, tuore
3 kg
paprika, punainen, tuore
0.5 kg
rypsiöljy
2.5 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
0.14 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.12 kg
suola
0.26 kg
currymausteseos (suolaa 15 %)
0.08 kg
curryjauhe
0.4 kg
korianteri, tuore
3 kg
jogurtti, maustamaton, vähälakt., 2,5 %
1 kg
mangosose
0.2 kg
fariinisokeri
0.3 kg
sitruunamehu
0.02 kg
inkivääri, raaste, tuore

Valmistusohje

1. Huuhtele linssit ja keitä ohjeen mukaan. Suikaloi kaikki kasvikset vihannesleikkurin karkealla terällä. 2. Freesaa kuumassa öljyssä porkkanat ja perunat. Lisää palsternakka, selleri ja sipuli, freesaa ja jätä rapeiksi. Jaa kasvisseos pannulta 1/1-100 GN-vuokiin, noin 4,5 l / vuoka. 3. Lisää vuokiin keitetyt linssit, 6 dl / vuoka. 4. Freesaa kesäkurpitsa- ja parikasuikaleet, jätä rapeiksi. Jaa kesäkurpitsa-paprikaseos vuokiin, 2,5 l / vuoka. 5. Sekoita kaikki freesatut kasvikset vuoissa. 6. Sekoita kasvirasvasekoitteeseen valkosipulimurska, suola, curry-mausteseos ja curry. Jaa neste vuokiin 5,5 dl / vuoka ja sekoita seosta välillä, jotta mausteet pysyvät tasaisesti ruokakermassa. 7. Kuumenna kasvikset 180 asteessa kiertoilmauunissa. 8. Ripottele korianterisilppua valmiin ruoan päälle. 9. Kastike: Sekoita ruokajogurttiin mangosose, fariinisokeri, sitruunanmehu ja inkivääri. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. Vuokajako 1/1-100 GN 4,500 l porkkana-peruna- palsternakka-selleri-sipuliseosta 0,600 l linssejä 2,500 l kesäkurpitsa- paprikaseosta 0,550 l ruokakerma-mausteseosta

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen