Kalastajan pinaattinen parsakeitto

Continental Foods Finland Oy



Raaka-aineet

17 kg
Vesi
4.2 kg
Peruna, suikale
1.1 kg
Porkkanasuikale, pakaste
1 kg
IsoMitta Parsakeittopohja -ainekset
0.7 kg
Purjoviipale, pakaste
0.16 kg
Pinaattipalat, pakaste
2.8 kg
Sei-Lohikuutio-sekoitus
0.04 kg
Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste

Valmistusohje

Kiehauta vedessä perunat ja porkkanat. Sekoita osaan vedestä keittopohja-ainekset. Lisää suurus perunoiden ja porkkanoiden joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää keittoon purjo sekä pinaatti ja anna poreilla hiljalleen n.10 min. Lisää kalakuutiot ja ruohosipuli. Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Continental Foods Finland Oy:lta