Kahden kaalin keitto



Raaka-aineet

0.2 kg
rypsiöljy
0.2 kg
sipuli, pilkottu, pakaste
0.63 kg
vehnäjauho
9 kg
maito, kevyt, 1,5 %
0.142 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
1.5 kg
parsaliemi (säilyketölkistä)
2.5 kg
parsa, säilyke
2.5 kg
parsakaali, lohko, pakaste
2.5 kg
kukkakaali, lohko, pakaste
0.005 kg
muskottipähkinä, jauhe
0.035 kg
suola
0.005 kg
mustapippuri, jauhe

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy. Lisää joukkoon sipuli ja vehnäjauhot. 2. Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto. 3. Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput. Mausta keitto. Vinkki! Keiton kanssa sopivat tarjottaviksi lämpimät voileivät.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen