Juuressosekeitto



Raaka-aineet

6.8 kg
porkkana, tuore
2.5 kg
palsternakka, tuore
4 kg
peruna, tuore
1.2 kg
lanttu, tuore
1.5 kg
sipuli, tuore
10 kg
vesi
0.2 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
4 kg
vesi
0.005 kg
valkopippuri, jauhettu
0.005 kg
muskottipähkinä, jauhettu
0.005 kg
kirveli, kuivattu
0.005 kg
basilika, kuivattu
0.04 kg
merisuola
2 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
0.05 kg
persilja, tuore

Valmistusohje

1. Viipaloi porkkanat ja palsternakat. Lohko perunat, lantut ja sipulit. Kuumenna vesi, lisää kasvisliemijauhe ja kasvikset. Kypsennä kasviksia paloittelukoosta riippuen noin 60 min. Soseuta kasvikset tasaiseksi soseeksi. 2. Lisää vesi ja mausteet. 3. Lisää kasvirasvasekoite, kuumenna ja tarkista maku. 4. Lisää hienonnettua persiljaa valmiin keiton päälle. Vinkki! Tarjoa keiton lisäkkeenä raejuustoa. Huomioitavaa: Keitto saostuu lämpösäilytyksen aikana.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen