Juuresratatouille



Raaka-aineet

2.5 kg
lanttu, kuutio, tuore
2.5 kg
porkkana, kuutio, tuore
1.5 kg
palsternakka, kuutio, tuore
1 kg
tomaattimurska
0.25 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.02 kg
laakerinlehti
0.02 kg
maustepippuri, rouhe
0.01 kg
rosmariini, kuivattu
0.25 kg
siirappi
2.3 kg
vesi
0.8 kg
lehtiselleri, tuore
0.2 kg
persilja, tuore

Valmistusohje

1. Kuutioi lanttu, porkkana ja palsternakka kuutioiksi vihannesleikkurilla (suurin terä). 2. Laita pataan lanttu, porkkana ja palsternakka sekä tomaattimurska, kasvisliemijauhe, laakerinlehti, maustepippuri, rosmariini, siirappi ja vesi. Keitä juureksia n. 15 minuuttia. 3. Paloittele ja lisää lehtiselleri. Jatka keittämistä 10 minuuttia. 4. Tarjolle vietäessä ripottele ratatouillen pinnalle persiljasilppua. Vinkki! Tarjoa ratatouille keitettyjen perunoiden tai runsaskuituisen riisin tai riisi-viljaseoksen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen