Espanjalainen munakas

48 annosta. 6 kpl 1/1-100 GN, 8 annosta / vuoka.



Raaka-aineet

5.1 kg
kananmuna tai kananmunamassa (rasvaa max 8,5 %)
6 kg
maito, kevyt, 1,5 %
0.04 kg
suola
0.005 kg
valkopippuri, jauhettu
1 kg
sipuli, viipale, tuore
1.5 kg
paprika, kuutio, tuore
2.5 kg
peruna, kuutio, kypsä
0.035 kg
suola
0.004 kg
paprikajauhe
0.004 kg
timjami, kuivattu

Valmistusohje

1. Voitele GN-vuoat. Sekoita sipulit, paprikat, perunat ja mausteet. Annostele kasvikset vuokiin. Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia. 2. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa vuokiin kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti. Vinkki! Tarjoa munakkaan lisäkkeenä vihersalaattia ja runsaskuituista riisiä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen