Atria Hienoin Pihviliha n1,3kg Takuumurea Tri Tip pakaste

S

Suomalaista naudanlihaa


Ainesosaluettelo

Suomalaista naudanlihaa


Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
133 kcal
Rasvaa
5.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Vinkki

Ota Tri Tip sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennysta. Mausta Tri Tip suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parilalla. Kypsennä uunissa 90 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Tri Tip on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min. PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA, RARE ~ 50 °C, MEDIUM ~ 55 °C, WELLDONE ~ 65 °C