Sydänmerkki kutsui jälleen teollisuuden ja ravintolapalveluiden ammattilaisia yhteiseen tapamiseen. Agendalla olivat Sydänmerkin kuluneen vuoden kuulumiset, ja Taloustutkimuksen tutkimuspällikkö Sirpa Vinni esitteli Vuoden arvostetuimmat brändit 2019 -tulokset.
Julkistimme myös yhteistyön Satokausikalenterin kanssa.
Tilaisuudessa juhlistettiin samalla 29.9. vietettävää Maailman sydänpäivää ja nautittiin kasvisvoittoinen punainen aamiaismenu. Ruoat suunnitteli ja valmisti ravintola Maannos.
Lataa kooste päivän esitysaineistosta pdf-muodossa tästä.
Kiitos kaikille osallistujille!
...........................
Lisätietoja:
Eeva Hietalahti | markkinointi ja yritysyhteistyö
[email protected], 040 586 1919
Heljä Hyytiä | tuottaja
[email protected], 040 567 4157
Anna Kara | Sydänmerkki-tuotteet, ravitsemusasiantuntija
[email protected], 050 379 6338
Mari Olli | Sydänmerkki-ateria
[email protected], 050 367 7233
.........................
Katso punainen menuehdotus
Tapahtumapaikka: Maannos
Kuvat: Jarno Jussila