Sydänmerkin ammattilaisfoorum 26.9.2019

Sydänmerkki kutsui jälleen teollisuuden ja ravintolapalveluiden ammattilaisia yhteiseen tapamiseen. Agendalla olivat Sydänmerkin kuluneen vuoden kuulumiset, ja Taloustutkimuksen tutkimuspällikkö Sirpa Vinni esitteli Vuoden arvostetuimmat brändit 2019 -tulokset.

Julkistimme myös yhteistyön Satokausikalenterin kanssa.

Tilaisuudessa juhlistettiin samalla 29.9. vietettävää Maailman sydänpäivää ja nautittiin kasvisvoittoinen punainen aamiaismenu. Ruoat suunnitteli ja valmisti ravintola Maannos.

Lataa kooste päivän esitysaineistosta pdf-muodossa tästä.


Kiitos kaikille osallistujille!

...........................

Lisätietoja:

Eeva Hietalahti | markkinointi ja yritysyhteistyö

eeva.hietal[email protected], 040 586 1919

Heljä Hyytiä | tuottaja

[email protected], 040 567 4157

Anna Kara | Sydänmerkki-tuotteet, ravitsemusasiantuntija

[email protected], 050 379 6338

Mari Olli | Sydänmerkki-ateria

[email protected], 050 367 7233

.........................

Katso punainen menuehdotus

Tapahtumapaikka: Maannos

Kuvat: Jarno Jussila