G Gluteeniton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Täytetty possunfilerulla

G Gluteeniton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Täytetty possunfilerulla on juhlava ruoka ja helposti muokattavissa juuri omaan makuun sopivaksi täytteitä muuntelemalla.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1 kg
porsaan ulkofileetä
Sydänmerkki-tuote
200 g
tuoreita herkkusieniä
Sydänmerkki-tuote
1
sipuli
Sydänmerkki-tuote
3
valkosipulinkynttä
Sydänmerkki-tuote
1
punainen paprika
Sydänmerkki-tuote
tuore chili)
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
margariinia
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
1 rkl
rosmariinia
Sydänmerkki-tuote
100 g
tuorejuustoa, esimerkiksi paprika-chili
½ dl
pestokastiketta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen paistamista.
2. Pilko sienet ja sipulit. Jos käytät tuoreiden sienten sijasta kuivattuja sieniä, liota niitä ensin vedessä noin 20 minuuttia. Halkaise paprika ja chili pitkittäin ja poista siemenet. Leikkaa molemmat pieniksi paloiksi.
3. Kuumenna rasva paistinpannussa. Kuullota sienet, sipulit, paprika ja chili kevyesti kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää tarvittaessa pannulle tilkka vettä. Lisää ½ tl suolaa, pippurirouhe, rosmariini ja tuorejuusto.
4. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja kaikki näkyvä rasva. Leikkaa porsaan filee pitkittäissuunnassa auki tasaiseksi, noin 1,5 cm paksuiseksi levyksi. Nuiji fileetä kevyesti ohemmaksi. Sivele filee ohuelti pestokastikkeella. Ripottele kastikkeen päälle ½ tl suolaa ja mustapippuria. Levitä päälle sieni-juustoseos. Rullaa lihalevy kääretortun tapaan ja sido kevyesti paistilangalla, jotta rulla ei aukea paistettaessa.
5. Laita rulla uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 175 asteessa noin tunti. Kääri kypsä liha folioon vetäytymään hetkeksi ennen leikkaamista.

Vinkki

Possun sijaan ruoan voi tehdä myös kalkkunasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
122 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.6 g
Kuva: Sydänmerkki
Kuva: Sydänmerkki
Kuva: Sydänmerkki
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
122 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.6 g