K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Suklaiset kuppikakut

K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Vaniljan makuinen kuorrutus sopii hyvin suklaisten kuppikakkujen päälle.



Raaka-aineet

Pohja
4
munaa
4 dl
sokeria
1 ½ dl
pullomargariinia
2 ½ dl
rasvatonta maitoa
6 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
tummaa kaakaojauhetta
3 tl
leivinjauhetta
3 tl
vaniljasokeria
Kuorrutus
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
75 g
margariinia (rasvaa min 60%)
3 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen maidon ja pullomargariinin kanssa.
3. Kaada taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat noin puoliväliin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita tuorejuusto ja margariini. Lisää tomusokeria vähitellen niin, että saat pursotettavan massan. Jos kuorrutus on liian juoksevaa, lisää sokerin määrää lusikallinen kerrallaan. Mausta vaniljasokerilla. Lisää halutessasi elintarvikeväriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
340 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
49 g
josta sokereita
32 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
340 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
49 g
josta sokereita
32 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g