Soijapullat tomaattikastikkeessa
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
71 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
7 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote5 dlsoijapaloja
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
1 rklsoijakastiketta
-
3 rkltomaattipyrettä
-
½ tlpippuria
-
1 rklvälimeren yrttiseosta
- Tomaattikastike
-
Sydänmerkki-tuote2sipulia
-
Sydänmerkki-tuote5valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlöljyä
-
400 gtomaattimurskaa
-
200 gpaseerattua tomaattia
-
3 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta persiljaa
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta basilikaa
-
1 rklsokeria
-
1 tlsuolaa
-
1 tlmustapippuria
- Soijapyöryköiden ruskistamiseen
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä tai maidotonta pullomargariinia
Valmistusohje
1. Keitä soijapullia vedessä noin 10 minuuttia. Kaada ylimääräinen vesi pois. Kaada pullat kulhoon ja lisää öljy, soija, tomaattipyre ja mausteet. Anna maustua pari tuntia. Tee sillä aikaa tomaattikastike.
2. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Lisää loput ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää hiukan vettä.
3. Ruskista maustuneet soijapyörykät rasvassa ja laita hautumaan tomaattikastikkeeseen noin 10 minuutiksi.