Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

400 g
seitiä (pakaste)
½ tl
suolaa
Kuorrute
60 g
ruisleipää (2-3 palaa)
½
sipuli
½ dl
tuoretta tilliä
2 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
M Maidoton
Mu Munaton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Sei ruiskuorrutuksella

Ongi seipaketti pakastealtaasta ja valmista siihen rapea ruiskuorrutus. Nam! Tuloksena on helposti lähestyttävä ruoka myös kalaa karsastavalle.

Ongi seipaketti pakastealtaasta ja valmista siihen rapea ruiskuorrutus. Nam! Tuloksena on helposti lähestyttävä ruoka myös kalaa karsastavalle.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
400 g
seitiä (pakaste)
½ tl
suolaa
Kuorrute
60 g
ruisleipää (2-3 palaa)
½
sipuli
½ dl
tuoretta tilliä
2 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1.
Ota kala uunivuokaan sulamaan ainakin pari tuntia ennen ruuan valmistusta. Mausta suolalla.
2.
Kuutioi kuorrutuksen ruisleipä muutaman millin paloiksi. Hienonna sipuli. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi kalan päälle.
3.
Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g