selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raparperikompotti

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kompotti valmistuu kädenkänteessä kesäisille lettukesteille tai jäätelön kyytipojaksi



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
500 g
raparperia
1 dl
vettä
1 dl
fariinisokeria
1 dl
sokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
2. Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti hillopurkkiin tai tarjoiluastiaan jäähtymään.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
115 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
27 g
josta sokereita
17 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Tiiu Kaitalo
Kuva: Tiiu Kaitalo
Kuva: Tiiu Kaitalo
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
115 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
27 g
josta sokereita
17 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.0 g