G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raparperichutney

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raparperi sopii kiisseleiden ja leivonnaisten ohella erinomaisesti myös ruokalautaselle, vaikkapa tämän pirteän chutneyn muodossa.



Raaka-aineet

500 g
raparperia
1
punasipuli
1-2
punainen chili
1 rkl
sinapinsiemeniä
¼ dl
punaviinietikkaa
¼ tl
suolaa
1 rkl
fariinisokeria
¼ tl
rouhittua mustapippuria
½ dl
hillo-marmeladisokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Huuhtele, kuori ja pilko raparperit. Kuori ja paloittele punasipuli ja silppua chili.
2. Pane kaikki chutneyn aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10-15 minuuttia.
3. Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin ja jäähdytä huoneenlämmössä. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki

Kokeile chutneya pinaattilettujen kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
64 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
64 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g